אופטימיזציית מהירות לאתר
אתם מרגישים שהאתר שלכם נטען בצורה איטית? שלוקח המון זמן במעבר מעמוד לעמוד או בטעינת תמונות? יכולות להיות אינספור סיבות לכך. אצלנו בסטודיו מאיה מתמחים בשיפור מהירות אתרים ולא נעזוב את האתר שלכם עד שלא יטוס ויקבל את הציונים הגבוהים ביותר במערכת בדיקת מהירות אתרים של גוגל. מלבד שיפור חוויית המשתמש, כדאי לכם לשפר את מהירות האתר, מכיוון שמהירות האתר היא גורם משמעותי בקידום האורגני של האתר (seo) ודירוג האתר בתוצאות חיפוש בגוגל.
למידע נוסף על שיפור מהירות אתרים, לחצו כאן
השאירו פרטים ונבדוק בחינם את מהירות האתר שלכם
הפעולות שאנו מבצעים על מנת לשפר את מהירות האתר
מטמון דפי אתר (Cache)
אנו מיישמים טכניקות מטמון מתקדמות כדי לאחסן דפי אינטרנט שנכנסים אליהם לעתים קרובות, ומצמצמים באופן דרסטי את זמני הטעינה של מבקרים חוזרים.
מטמון דפדפן (Cache)
צמצום קוד
אופטימיזציה של תמונה
הסרת JavaScript
הסרת מחרוזת שאילתא
דחיסה של קבצי zip
שיפור זמן תגובת שרת
תיקון בקשות שגויות
מטמון של מסדי נתונים
שאלות ותשובות נפוצות
בדרך כלל, נצטרך את הפרטים לחשבון אחסון אתר הוורדפרס שלכם. בנוסף, צריך הרשאות גישה למערכת האתר (שם משתמש וסיסמא).
לרוב, הפרטים האלו יספיקו לנו, אך אם ידרשו לנו פרטים נוספים אנו נעדכן אתכם.
המחיר תלוי בסוג האתר והמורכבות שלו.
המחיר מתחיל מ – 990 ₪ לרוב האתרים ויכול להגיע עד 1,490 ש"ח לאתרים מורכבים – אתרי חנות, אתרים עם יותר משפה אחת, מערכות וורדפרס ישנות מאוד ועוד.
לאחר שנשוחח ונאפיין את העבודה על האתר שלכם, נוכל לתת הצעת מחיר.
לאחר שקיבלנו את כל ההרשאות הנחוצות לביצוע העבודה ולאחר שבוצע תשלום, אנו נסיים את העבודה תוך 1-4 ימי עסקים.
כמובן שקודם כל תרגישו זאת דרך הגלישה באתר שלכם (מובייל/מחשב נייד/מחשב נייח). מעבר לכך, קיימים מגוון אתרים שעוזרים בבדיקות מהירות טעינת האתר. האתר המומלץ בעולם לבדיקה זו הוא GTmetrix. אנו נציג לכם את המדדים לפני ואחרי ביצוע העבודה שלנו וכך תוכלו להיווכח לעבודה המעולה שביצענו. כנסו לצפייה באתרים ששיפרנו להם משמעותית את המהירות וראו את הציונים לפני ואחרי עבודתנו.
דוגמא לאתר שבוצע לו שיפור מהירות ע"י סטודיו מאיה
הסבר על תוצאות בדיקת מהירות אתר ב - GTmetrix
First Contentful Paint (FCP) –
מדד ביצועים בתחום הדפים באינטרנט, המודד את הזמן הנדרש עד שהתוכן הראשון בדף מוצג למשתמש. המדד מתייחס לזמן של ההטענה הראשונית של תכני הדף, כגון טקסט, תמונות, ותכנים אחרים, שמופיעים במשטח התצוגה של המשתמש. בפועל, ה-FCP מציין את הרגע בו התוכן הראשוני של הדף מופיע למשתמש והוא יכול להיות כל תכנים שפשוטים להצגה, כמו כותרת, טקסט ראשי, תמונה ראשית וכדומה. המדד נעים בין 0 למספר שניות, וזמן נמוך יותר מייחס להצגת התוכן הראשוני במהירות יותר. FCP חשוב להערכת חוויית המשתמש כיוון שהמשתמשים מעדיפים לראות תגובה מהירה לפני שדף האינטרנט מתמלא עם כל התוכן. זמן מהיר של FCP עשוי להפחית את התחושה של טעינה ארוכה ועשויה לעזור לשפר את רוב החוויה של המשתמש.
Speed Index –
נתון שבודק כמה זמן לוקח בממוצע לחלקים שהגולש רואה באתר להופיע על המסך שלו, כמו: טקסט, תמונות, או כל אלמנט אחר שהגולש יכול לראות באתר.
לעומת FCP שבודק רגעים ספציפיים בטעינה של האתר, ספיד אינדקס בודק את הזמן הכללי של טעינת האתר בצורה מלאה ונותן תמונה יותר מלאה לחוויית משתמש, ומשקף יותר את הזמן האמיתי שלוקח לאתר להיטען.
Time to interactive (TTI) –
כמה זמן לוקח עד שהגולש יכול לבצע אינטראקציה כל שהיא עם האתר ונחשב לנתון הכי חשוב בבדיקת מהירות אתרים לפי גוגל. TTI בודק כמה זמן לוקח לאתר להיטען במלואו ולהפוך לאינטרקטיבי לגולש, שזה אומר מתי הגולש יכול ללחוץ על על אלמנטים באתר כמו כפתורים, תפריטים וטפסים.
Total blocking time (TBT) –
מראה כמה זמן האתר נמצא במצב לא רספונסיבי שבמהלכו הגולש לא יכול לעשות כלום באתר במהלך הטעינה שלו. נתון זה יכול לפגוע בחוויית משתמש ובקידום האורגני (SEO) בגוגל.